GalatasaraySüper LigFutbol

(ÖZET) Galatasaray- Konyaspor maç sonucu: 2-0

Trendyol Süper Lig 19. haftasında sahasında Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı 2 golle maçın yıldızı oldu. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken zirve mücadelesi veren Galatasaray, Konyaspor'u sahasında konuk etti. Cimbom, sahasında konuk ettiği Konyaspor'u Abdülkerim Bardakcı (2) ve Wilfried Zaha'nın attığı gollerle 3-0 mağlup ederek lider Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

Son dakikalarda iki gol birden!

Galatasaray'ın ilk golünü 63. dakikada eski Konyasporlu Abdülkerim Bardakcı kaydetti. İkinci golü 90. dakikada Wilfried Zaha kaydetti. Skoru belirleyen gol 90+3. dakikada Abdülkerim Bardakcı'dan geldi.

Galatasaray ligde 6 maçtır kaybetmiyor


Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray RAMS Park’ta karşı karşıya geldiği Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Ligde son Hatayspor’a mağlup olduktan sonra sarı-kırmızılılar oynadığı 6 müsabakada sadece 1 kez puan kaybetti. Aslan, Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ile ise berabere kaldı.
 

Galatasaray 16. hafta erteleme maçında Perşembe günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

Galatasaray evindeki yenilmezliğini 26 maça çıkardı


Galatasaray, Konyaspor maçıyla birlikte Süper Lig’de evindeki yenilmezlik serisini 26’ya çıkardı.
Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Süper Lig’de evinde son olarak geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a 1-0’lık skorla kaybeden Cimbom, bu maçın ardından oynadığı 26 lig karşılaşmasında 24 galibiyet, 2 beraberlik aldı.


Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 9 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Aslan ayrıca Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak yer alıyor. 

Abdülkerim Bardakcı bu sezonki gol sayısını 4'e çıkardı


 

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların ilk golü defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı’dan geldi. Müsabakanın 63. dakikasında Kerem Demirbay’ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde gelişine vuran Abdülkerim meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Abdülkerim golü attıktan sonra trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık için hazırlanan ve üzerinde 'Kalbimizdesin Ahmet Çalık' tişörtünü tribünlere gösterdi. Başarılı futbolcu 90+3. dakikada sol taraftan Eyüp Aydın'ın kullandığı köşe vuruşunda da ceza sahası içinde kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0 yaptı.  

29 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 4. gol sevincini yaşadı. Başarılı futbolcu bu gollerin 3'ünü ligde, 1’ini UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaydetti.
Maça 11’de başlayan Abdülkerim Bardakcı 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray evinde Konyaspor’a kaybetmiyor


Galatasaray, Süper Lig’de Konyaspor ile evinde oynadığı 23 karşılaşmada 19 galibiyet, 4 beraberlik aldı.
Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray RAMS Park’ta mücadele ettiği Konyaspor'u 3-0'lık skorla yendi. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların evinde yeşil-beyazlılara karşı yenilmezliği devam etti. Aslan, Konyaspor ile sahasında oynadığı 23 müsabakada 19 galibiyet elde ederken, 3 kez de berabere kaldı. Cimbom evindeki rakibiyle oynadığı son 4 müsabakayı da kazandı. 

Wilfried Zaha 7. golünü attı

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Konyaspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 7'ye çıkardı.


Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray evinde mücadele ettiği Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın 90. dakikasında Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha attığı golle takımının 2. golünü kaydetti.


31 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 7. gol sevincini yaşadı. Zaha bu gollerin 6'sını ligde, 1'ini de UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında attı.


Müsabakaya 11'de başlayan Wilfried Zaha 90 dakika sahada kaldı.

Barış Alper Yılmaz cezalı duruma düştü

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerek Sivasspor karşılaşmasında oynama şansını kaybetti.


Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray sahasında mücadele ettiği Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Bu müsabaka öncesinde sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz sarı kart sınırında yer alıyordu. Mücadelenin 79. dakikada sarı kart gören Barış Alper cezalı duruma düştü. 23 yaşındaki futbolcu, perşembe günü deplasmanda oynayacakları Sivasspor forma giyemeyecek.
Karşılaşmaya 11’de başlayan Barış Alper Yılmaz 90 dakika sahada kaldı.