FutbolSon DakikaGenel

Acun Ilıcalı, 17 yaşındaki geleceğin yıldızının peşinde

Acun Ilıcalı'nın sahili olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, geleceğin yıldızı olarak gösterilen 17 yaşındaki Karol Borys'u transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi ara transfer dönemine hızlı başladı. İngiliz ekibi, Liverpool'dan 21 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Fabio Carvalho'yu kiralık olarak transfer ederken, Fortuna Sittard forması giyen 23 yaşındaki kaleci Ivor Pandur'u da kadrosuna kattı. 

Acun Ilıcalı'nın hedefi geleceğin yıldızı

Gazeteci Bartosz Wieczorek'in haberine göre, Hull City'i Polonya ekibi Slask Wroclaw'ta giyen 1.74 boyundaki 17 yaşındaki 10 numara Karol Borys'u transfer listesine aldı. 

Hollanda takımları takipte

Haberde ayrıca, geleceğin yıldızı olarak gösterilen Karol Borys'u Hollanda takımları Ajax, Feyenoord ve PSV'nin yakından takip ettiği kaydedildi. 

Piyasa değeri 1 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 1 milyon euro olan ve kulübüyle olan sözleymesi 30 Haziran 2026'da bitecek olan sol ayaklı futbolcu, on numarının yanı sıra merkez orta saha ve ön libero olarak da forma giyebiliyor. 17 yaşındaki futbolcu bu sezon Slask Wroclaw A takımıyla 3 lig maçı, B takımıyla 3 maç olmak üzere 6 maçta forma giydi.

Alt yaş kategorilerinde milli formayı 28 kez giydi

Genç futbolcu Polonya Milli Takımı U18 formasını 5, U17 formasını 19 kez 19, U16 formasını ise 4 kez giydi. Borys bu maçlarda 5 gol kaydetti.