Futbol

Altı gollü maçta kazanan Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig 14. hafta maçında Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı. Detaylar haberde...

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor.14. hafta maçında Kasımpaşa kendi sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadele Kasımpaşa'nın 4-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Gol perdesini Aytaç Kara açtı 
Kasımpaşa - Gaziantep FK maçında gol perdesini ev sahibi takım adına Aytaç Kara açtı. Ters tarafa açılan topu Yasin Özcan'dan alan Aytaç Kara, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.  

Ben Ouanes'ten iki gol 
Kasımpaşa forması giyen Ben Ouanes'ten Gaziantep FK filelerine iki gol attı. Ben Ouanes 16'ıncı dakikada Omerou'nun kafayla indirdiği topa sırtı dönük olmasına rağmen röveşata ile yakın mesafeden topu ağlarla buluşturdu. 31'inci dakikada yeniden sahneye çıkan Ben Ouanes, farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. Hajradinovic'in ortasında şık bir kafa vuruşu ile kendisinin iki, takımının üçüncü golüne imza attı.

Maxim penaltıyı kaçırdı 
Gaziantep FK, Kasımpaşa mücadelesinde penaltı kaçırdı. Kırmızı-Siyahlı ekipte, Gianniotis'in Jevtovic'e yaptığı mücadelede penaltıda topun başına geçem Maxim üst direğe vurdu.

Gaziantep FK'dan 2 dakikada 2 gol 
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında iki dakikada iki gol buldu. Kırmızı-Siyahlı ekipte maçın 51'inci dakikasında Lazar Markovic'in pasında, uzak köşeye sert bir vuruş yapan Mustafa Eskihellaç farkı 2'ye indirdi. 
Mustafa Eskihellaç'ın golünden bir dakika sonra Gaziantep FK farkı 1'e indirdi. Kırmızı-Siyahlı ekipte ilk golün pasını veren Lazar Markovic, bu kez sahne aldı. Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırmak isterken top Markovic'in önünde kaldı ve tek dokunuşla topu ağlara gönderdi, farkı 1'e indirdi. Lazar Markovic maçı 1 gol ve  asistle tamamladı.  

Son sözü Mamadou Fall söyledi 
Kasımpaşa -Gaziantep FK maçında son sözü Mamadou Fall söyledi. Da Costa, ters tarafa doğru pasını çıkarınca, arka tarafta boş kalan Mamadou Fall yaptığı dokunuşla topu ağlara göndererek yeniden farkı ikiye çıkardı.

Kasımpaşa'nın Süper Lig'deki durumu 
Kasımpaşa, Süper Lig'de ilk 14 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 21 puanla 7. sırada bulunuyor.

Gaziantep FK'nın Süper Lig'deki durumu 
Gaziantep FK, Süper Lig'de ilk 14 haftada 5 galibiyet ve 9 mağlubiyet alarak 15 puanla 14. sırada yer alıyor.