FenerbahçeGalatasaraySüper Lig

beIN Sports spikeri 'o lala' sözlerine açıklık getirdi!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Pendikspor'u yendiği maçta Mert Hakan Yandaş'ın attığı golde 'o lala' sözlerini kullanan Ali Okancı açıklama yaptı. Detaylar.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Müsabakada 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, rakibini Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 4-1 yenmeyi başardı. 

Sosyal medyada o lala tepkisi

Fenerbahçe - Pendikspor karşılaşmasını anlatan beIN Sports spikeri Ali Okancı'nın, Mert Hakan Yandaş'ın attığı golde kullandığı 'o lala' ifadeleri sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

"Icardiiii diye bağırdım Galatasaraylı oldum"

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ali Okancı, "Icardiiii diye bağırdım Galatasaraylı oldum. Ghezzaaaal diye bağırdım Beşiktaşlı oldum. Rossssi diye bağırdım Fenerbahçeli oldum. Diğer takımların da taraftarı oldum yıllar içinde. 

"Olala sözünü Süper Lig'de de kullansam nasıl olur diye düşündüm"

Bir süre önce benimle özdeşleşmesini istediğim için Avrupa liglerinde atılan harika gollerden sonra kullandığım olala sözünü Süper Lig'de de kullansam nasıl olur diye düşündüm.

"Kerem Demirbay'ın golünde kullanırım tahminimce"

Galatasaray-Rizespor maçını anlatsaydım bu hafta ilk kez Kerem Demirbay'ın golünde kullanırım tahminimce. Ve bu sefer de Fenerbahçe taraftarının lincine uğrardım kuvvetle ihtimal.

"Kırdıysam hakkınızı helal edin"

Bugün Mert Hakan'ın golünde ilk kez kullandım ve şimdi tam tersini yaşıyorum. Hata ettim belki Süper Lig'de bu toplara girmemem gerekirdi bilemiyorum. Kırdıysam hakkınızı helal edin.

"Yöneticilerimle ilk fırsatta bunun bir değerlendirmesini yapacağım"

Yöneticilerimle ilk fırsatta bunun bir değerlendirmesini yapacağım ve kendi adıma bir aksiyon almam gerektiğine kanaat gerektirsem de alacağımdan emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.