BeşiktaşSüper LigTransfer

Beşiktaş, Thomas Partey'i transfer etmek istiyor

Süper Lig devi Beşiktaş, devre arası transfer çalışmalarına erken başladı. Kartal, Arsenal'in orta sahası Thomas Partey'i devre arasında kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

Beşiktaş'ta, kanatlarda her iki bölgede de oynayabilecek, mücadele gücü yüksek oyuncu transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-Beyazlı ekip Arsenal'dan orta saha transferi yapacağı iddia edildi. Detaylar…

Beşiktaş, Thomas Partey ile ilgileniyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Kartal, Arsenal'in yıldız oyuncusu Thomas Partey ile yakından ilgileniyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in İngiliz kulübüyle temaslara başladığı ve transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Devre arasında kadroya katılacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Siyah-beyazlıların 2020 yılından beri Arsenal'de forma giyen sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ganalı yıldızı devre arasında kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Gana Milli Takımı'nda oynuyor

Yıldız oyuncu Thomas Partey, Arsenal formasıyla bu sezon 8 maçta 720 dakika görev aldı. Güçlü fiziğinin yanı sıra pasör özelliğiyle de dikkat çeken Partey, 49 kez Gana Milli Takım formasını giydi.

Dev bonservisler ödendi

31 yaşındaki oyuncu, Premier League'de 1 gol kaydederken, Milli takımda 13 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli futbolcu için şimdiye kadar 50 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Ganalı orta saha oyuncusu Partey, Arsenal dışında Atletico Madrid, Almeira ve Mallorca gibi takımların formasını giydi.

HEM DEFANSİF HEM OFANSİF STAR

Ganalı ön libero, defansif gücü ve hızının yanı sıra attığı goller ve yaptıkları asistlerle takımlarının hücum gücüne büyük katkı sağlıyor.