BeşiktaşTransferSüper Lig

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain'i Transfer Etti! İşte KAP Açıklaması

Trendyol Süper Lig ekipleriden Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde sağlık kontrolü için İstanbul'a getirdiği dünya yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain ile görüşmelere başladı

Süper Lig ekibi Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde bonsevisi elinde olan Alex Oxlade-Chamberlain'i İstanbul'a getirmişti. Sağlık kontrollerinden geçen yıldız oyuncu ile görüşmelere başlandığı açıklandı.

Beşiktaş, profesyonel futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain’in transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. “Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.”

1 haftadır İstanbul'da Beşiktaş'ın 8 Ağustos'ta İstanbul'a davet ettiği Alex Oxlade-Chamberlain, detaylı sağlık kontrollerinin yanı sıra şehri ve kulübü tanımak için yaklaşık 1 haftadır İstanbul'da bulunuyor.

Bonservis bedeli ödenmeyecek 

İngiliz orta saha oyuncusu geçtiğimiz ay Liverpool ile sözleşmesini tamamlamış ve serbest oyuncu statüsüne kavuşmuştu.

Alex Oxlade-Chamberlain'in geçen sezonki performansı

 Alex Oxlade-Chamberlain, geçen sezon Liverpool formasıyla çıktığı 13 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

İngiliz futbolcu Liverpool dışında kariyerinde Arsenal ve Southampton formalarını da giydi. İngiltere Milli Takımı'nın da formasını 35 kez giyen başarılı oyuncu 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Daha önce Beşiktaş forması giydi 

Beşiktaş,  2014-2015 sezonu Şamiyonlar Ligi ön eleme Liverpool'u ile karşılaşış maç sonrasında yıldız oyuncu Alex Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş forması giyip tribünleri selamlamıştı.

Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlık geçmişi 

Beşiktaş'ın teklif yaptığı isimlerden biri olan Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlık geçmişi dikkat çekiyor. Kariyerinde sakatlığı nedeniyle 169 maç kaçıran Alex-Oxlade-Chamberlain, 50 maç üzerinden hesaplandığında neredeyse 3 buçuk sezon sakatlık nedeniyle forma giyemedi.