BeşiktaşSüper LigTransfer

Beşiktaş, Dodi Lukebakio'yu Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

Nathan Redmond'un takımdan ayrılmasından sonra yerine transfer arayışına giren Beşiktaş, gündemine Hertha Berlin forması giyen Dodi Lukebakio'yu aldı. Detaylar...

Beşiktaş Yönetimi’nin ne Vargas ne de Elyounoussi ile ilgili bir düşüncesi ya da girişimi olmadığı, bu iki ismin Beşiktaş’ın gündeminde bulunmadığı, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

ALMAN BASININDAN LUKEBAKIO İDDİASI

Alman basını, Siyah-Beyazlılar’ın teklif yaptığı futbolcuyu yazdı! Kicker’ın haberine göre Kartal, Hertha Berlin’in Belçikalı kanat oyuncusu Dodi Lukebakio için girişimlerde bulundu.

Haberde Beşiktaş’ın 25 yaşındaki futbolcu için Hertha’ya 3.5 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif ettiği ifade edildi.

OKEREKE'DE GERİ SAYIM

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, David Okereke'yi kadrosuna katmak için Cremonese ile pazarlıklarını sürdürüyor. Oyuncu cephesinin ise transfere sıcak baktığı ve Siyah-Beyazlılar'dan gelecek haberi beklediği bildirildi.

Nijeryalı forvet için Cremonese'ye 3 milyon Euro öneren Kartal, bu rakamı az bulan İtalyan kulübünden talep ettiği rakamı düşürmesini istedi. Beşiktaş'ın 4 milyon Euro gibi bir rakama bu transferi tamamlamak istediği kaydedildi.