BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş'a müjde, anlaşma sağlandı! İşte Onana'nın yeni adresi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan 23 yaşındaki orta saha Jean Onana'nın yeni takımı belli oldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta sezon başında Lens'ten 4.4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Jean Onana siyah beyazlı takımda 10 maçta sadece 188 dakika forma giyebildi.

Kadro dışı bırakıldı

23 yaşındaki ön libero, 11 Aralık'ta Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly ve Rachid Ghezzal ile birlikte performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Bailly'nin ardından sırada Onana var

Kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen, beklentilerin çok altında kalan Onana için gelen teklifler değerlendirmeye alınmıştı.

Marsilya ile anlaşma sağlandı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya, Fransız orta sahanın transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı kaydedildi. 

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Fransız temsilcisinin, Beşiktaş ile sözleşmesi 2027'de bitecek olan Jean Onana'yı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katacağı kaydedildi. 

İmza çok yakın

Beşiktaş ile anlaşan Marsilya'nın Onana ile görüşmelerde de son aşamaya geldiği ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu vurgulandı. 

Piyasa değeri 3.7 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 3.7 milyon Euro olan Jean Onana, Beşiktaş formasıyla bu sezon 10 maça çıktı ve bir 1 asist üretti. 

Kamerunlu futbolcu kariyerinde Lille, Mouscron, Bordeaux ve Lens formaları giydi. 23 yaşındaki ön libero Milli Takım formasını da 10 kez terletme başarısı gösterdi.