Son DurumSon DakikaBeşiktaş

Beşiktaş'ın sol beki Arthur Masuaku geri döndü!

Beşiktaş'ın başarılı sol beki Arthur Masuaku, antrenmanlara çıkmaya başladı. Sakatlığı bulunan futbolcu, idmandan bir fotoğraf paylaştı. İşte detaylar.

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı takım, bir süredir sol bek pozisyonunda sorun yaşıyordu. Arthur Masuaku'nun sakatlığı nedeniyle o bölgede Onur Bulut oynadı. Tedavi süreci sona eren Masuaku, antrenmanlara başladı.

 

Sosyal medyadan paylaştı

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arthur Masuaku, taraftarı sevindirdi. Masuaku, Beşiktaş formasıyla antrenman yaparken çekilen bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

 

Kiev maçında sakatlandı

Dinamo Kiev ile oynanan UEFA Konferans Ligi Play-Turu ilk maçında sakatlanan Arthur Masuaku, oyuna devam edememişti. Başarılı sol bek, ikinci yarıya çıkamadı ve yerini yeni transfer Bakhtiyor Zaynutdinov'a bıraktı. Masuaku'nun yerine giren Kazak futbolcu, mücadelenin uzatma anlarında Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golü attı.

 

Uyluk arka adalesinde gerilme tespit edildi

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Dinamo Kiev ile oynadığı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Arthur Masuaku'nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Arthur Masuaku’nun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" denildi.

2 maç kaçırdı

Yaklaşık 3 hafta süren tedavi sürecinde Arthur Masuaku, 2 maç kaçırdı. Sol bekinden yoksun Beşiktaş, bu iki maçı kayıpsız atlattı. Siyah-Beyazlılar Süper Lig'de Sivasspor'u 2-0, Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'i ise 1-0 mağlup etti.