BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş'ta gündem Hollandalı dev golcü!

Transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda Steven Berghuis'i gündemine aldı. Detaylar...

Yeni sezon transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş, Fernando Santos'un da isteği ile gelecek sezon takıma mutlak hücum oyuncusu almak istiyor. Kartal'da gündeme Ajax forması giyen 32 yaşındaki oyuncu Steven Berghuis'i aldı. Detaylar…

Tekrar takibe alındı

Beşiktaş'ın sezon başında gündemine gelen Steven Berghuis, tekrar radara girdi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar’ın, 32 yaşındaki kanat oyuncusunu yakından takip ettiği ifade edildi.

Beşiktaş gündemine aldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Lig bitiminde Rachid Ghezzal’la yollarını ayıracak olan Kara Kartal’da bu bölge için Steven Berghuis gündeme geldi. 

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

10 numara ve sol kanatta da görev alabilen deneyimli hücumcunun Ajax’la olan sözleşmesi ise 2025’te bitiyor.

1.82 boyu var

1.82 metre boya sahip olan Hollandalı Berghuis, hava topları hakimiyeti ile gol yolunda rakiplere tehlikeli anlar yaşıyor. 3 sene önce Feyenoord’dan 5.5 milyon Euro karşılığında Ajax’ın yolunu tutan Berghuis, Kırmızı-Beyazlı formayla bu sezon 26 karşılaşmaya çıkıp 7 gol ve 10 asistle oynadı.