BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş'ta gündem yine Brezilyalı stoper! Devreye girildi

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Atletico Madrid tecrübeli oyuncusu Gabriel Paulista'yı kadrosuna katmak istiyor. İşte transfere dair detaylar...

Sezona İspanya ekibi Valencia ile başlayan ve ara transfer döneminde Atletico Madrid'e imza atan 33 yaşındaki tecrübeli stoperi ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Atletico'nun devreye girmesiyle transferi tamamlayamıştı. Yıldız isim tekrardan gündeme geldi. Detaylar…

Tekrardan gündemde

Ara transfer döneminde Atletico Madrid'in transfer etmesinden sonra oyuncuyu kadrosuna katamayan Beşiktaş, tekrardan hamle yapıyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, Gabriel Paulista'yı transfer etmek için girişimlere başladı.

Mutsuz olduğu için ayrılacak

Atletico Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı savunma oyuncusu takımdan ayrılmak için gün saymaya başladığı iddia edildi. Beşiktaş ise tekrardan gündemine alarak transferi tamamlamak istiyor.

4 maça çıktı

Sezona İspanya ekibi Valencia ile başlayan ve ara transfer döneminde Atletico Madrid'e imza atan 33 yaşındaki tecrübeli stoper, Valencia ile bu sezon 19 maça çıkarken Atletico Madrid ile 4 maça çıktı.

Sözleşmesi sona erecek

33 yaşındaki tecrübeli stoperin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek