BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Rıza Çalımbay dönemi başladı

Süper Lig devi Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine geçici olarak gelen Burak Yılmaz istifa etmesi sonrası Rıza Çalımbay, takımın başına geçiyor. Detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası takımın başına geçici olarak gelen Burak Yılmaz, Bodo-Glimt maçından sonra istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz'ın yerine ise gelen teknik adam belli oldu. 

Rıza Çalımbay geldi 

Milliyet'te yer alan habere göre; Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Ümraniye'ye gitti ve görevine başladı. Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay için resmi açıklamayı kısa süre içinde yapması bekleniyor.

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre ise; Rıza Çalımbay, 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula kadar görevine devam edecek ve sonrasında karar yeni yönetime bırakılacak.

Rıza Çalımbay'ın ikinci dönemi olacak

Rıza Çalımbay, siya beyazlı ekiple sözleşme imzalaması halinde ikinci kez Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini üstlenmiş olacak. Çalımbay daha önce 2005 yılında siyah beyazlıların başında yer almıştı.

 

31 maçta Beşiktaş'ın başında yer alan Rıza Çalımbay, 2 puan ortalaması tutturarak Şenol Güneş, Önder Karaveli ve Ertuğrul Sağlam ile birlikte en çok puan ortalaması tutturan teknik direktörler arasında yer aldı.