BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş'ta yılın transferi devre arasında gelecek!

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, devre arası transferi için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı takımın transfer gündemindeki isim ise Sadio Mane.

Transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Sadio Mane transferi gerçekleşmemişti. Son gelen bilgilere göre Beşiktaş, Mane için transfer takibini sürdürecek.

Beşiktaş, Mane'yi takip edecek

Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Sadio Mane transferinde ısrarcı. Yaz transfer döneminin son günlerinde dünyaca ünlü yıldız Sadio Mane için çalışmalar yapan Beşiktaş'ın takibini sürdüreceği aktarıldı.

Pioli'nin kararı önemli olacak

Haberde ayrıca Beşiktaş'ın Al Nassr'daki gelişmelere göre hareket edeceği belirtildi. Suudi Arabistan Pro Ligi takımında göreve gelen yeni teknik direktör Stefano Pioli'nin Sadio Mane'nin geleceğiyle ilgili kararı transfer hamlesi için önem taşıyacak.

Talisca ve Mane ile yollar ayrılabilir

Suudi Arabistan basınında çıkan haberler göre; Al-Nassr teknik direktörü Pioli özellikle Avrupa liglerinden önemli yıldızları Ocak ayında transfer etmek istiyor. İtalyan çalıştırıcının, 1 Ocak 2025'te başlayacak ara transfer dönemi için transfer sözü aldığı da belirtildi. Kadrosunda yabancı kontenjanı dolu olan Al Nassr'ın Sadio Mane ve Anderson Talisca gibi isimlerle vedalaşabileceği aktarıldı.

Suudi Arabistan'da ilk 11'de 10 yabancı oynatılabiliyor. Ancak bu yabancılardan 2'sinin 19 yaş ve altı futbolcular olmasına yönelik bir kural var. 2025'te 33 yaşında olacak Mane ve 31 yaşında olacak Talisca'nın kiralık da olsa gönderilebileceği ifade ediliyor.