GalatasaraySüper LigFutbol

Bomba transfer iddiası! Galatasaray'a imza atacak

Transerde sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e satılmasının ardından sağ bek bölgesine takviye yapmak için de harekete geçti.

Jonathan Clauss iddiası

Sarı kırmızıların Sacha Boey'in yerine yapacağı sağ bek transferi için Fransız basınından flaş bir iddia geldi. Galatasaray'ın Marsilya forması giyen sağ bek Jonathan Clauss ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Menajerler teklif etti

Lequipe'in haberine göre menajerlerin, Marsilya'nın hayal kırıklığı yaratan performansı nedeniyle satış listesine koyduğu 32 yaşındaki Fransız futbolcuyu sarı kırmızılılara teklif ettiği kaydedildi.

Perşembe akşamına kadar takımdan ayrılacak

Ligue 1 ekibinin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan Clauss'e transferinde kolaylık sağlayacağı, tecrübeli oyuncunun perşembe akşamına kadar takımdan ayrılarak Galatasaray'a gidebileceği belirtildi.

28 maçta forma giydi

Marsilya'nın 2022-23 sezonun başında Lens'ten 7,5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Fransız futbolcu, bu sezon 28 maçta forma giydi. Jonathan Clauss bu maçlarda 2 gol ve 8 assitlik performans sergiledi. 

Piyasa değeri 15 milyon Euro

Orta sahanın sağında ve solunda da oynayabilen 1.78 m boyundaki, tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Jonathan Clauss, Fransa Milli Takımı'nın formasını da 10 kez terletirken 1 gol ve iki asist kaydetti. 

Jonathan Clauss'un kariyeri

32 yaşındaki sağ bek kariyerinde Lens, Bielefeld, Quevilly Rouen, US Avranches, US Raon-l'Etape, SV Linx ve Vauban Strasbourg takımlarında oynadı.