FenerbahçeSüper LigFutbol

Bonucci'den itiraf: "Kaçarak ayrılmak zorunda kaldım"

Fenerbahçe'de geçtiğimiz yıl yarım sezon forma giydikten sonra futbol kariyerini noktalayan Leonardo Bonucci'den itiraf geldi. İşte detaylar...

Uzun yıllar İtalya'da forma giydikten sonra önce Bundesliga ekibi Union Berlin ve ardından Süper Lig'de Fenerbahçe formaları giyen yıldız oyuncu Leonardo Bonucci katıldığı bir podcast yayınında olay bir itirafta bulundu. 

Juventus'tan sonra U. Berlin ve Fenerbahçe'de oynadı

Juventus'tan ayrıldıktan sonra 2023-24 sezonun başında Alman ekibi Union Berlin'e imza atan Bonucci, devre arasında ise Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı.

İtalya Milli Takımı'nda görev alabilir

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından profesyonel futbolculuk kariyerini noktalayan efsane futbolcunun İtalya Milli Takımı'nda teknik direktör Luciano Spalletti'nin yardımcısı olarak görev yapabileceği konuşuluyor.

“Neredeyse kaçarak ayrılmak zorunda kaldım”

'Passa dl Bsmt' adlı podcast yayınına katılan Leonardo Bonucci, Juventus'tan ayrılışı hakkında itirafta bulundu:

“Neredeyse kaçarak ayrılmak zorunda kaldım çünkü birileri bunun böyle olması gerektiğine karar vermişti, bu hak etmediğim tek bir kişinin kararıydı. Bana neredeyse bir şaka gibi geldi, 500'den fazla maçtan sonra bu şekilde karşılanmak. Belki de Juventus'taki yolum henüz bitmedi, ne zaman bir antrenör olmak istediğimi düşünsem aklıma o yedek kulübesi geliyor. Hayalim mi? Evet, Juventus gibi önemli bir kulübede oturmak, bu hikayenin bitmediğini düşünmek hoşuma gidiyor.”