GalatasaraySüper LigFutbol

Bu transfer Galatasaray'ı kaosa sürükler

Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı'nın formsuz olması, Sanchez'in ise sakatlık problemleriyle uğraşması sebebiyle defans hattına takviye yapmak isteyen Dursun Özbek yönetiminin İspanyol stoperle görüşmelere başladığı bildirildi. Oyuncunun istediği maaş ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Şu ana kadar Batshuayi, Jelert ve Gabriel Sara gibi yıldızları transfer eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı… Haluk Yürekli'nin haberine göre; sarı kırmızılı takım, bonservisi elinde olan sol stoper Mario Hermoso ile ilgileniyor.

GALATASARAY'DAN HERMOSO BOMBASI

Haberde yönetimin ilk teklifi yaptığı ve pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Abdülkerim'in formsuzluğu sonrası harekete geçen Galatasaray, yeni sezonda sorun yaşamamak adına transferi kısa süre içinde bitirmek istiyor.

29 yaşındaki İspanyol stoper, Atletico Madrid ile sözleşmesinin sona ermesiyle boşa çıktı. Oyuncu ile birçok kulübün ilgilendiği biliniyor.

Atletico'da toplamda 174 maça çıkan Hermoso, 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Napoli, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu Hermoso kariyerinde sadece 1 kupa kaldırdı ve 5 kez İspanya Milli Takım forması giydi.

 

HERMOSO'NUN MAAŞI İCARDİ VE ZAHA'NIN TOPLAMI KADAR

KontraSpor yorumcularından Uğur Karakullukçu'nun verdiği bilgilere göre Hermoso'nun yıllık 16 milyon euroluk bir maliyeti olduğu belirtildi. Özellikle Süper Lig kulüplerinden fazla maaş isteyen oyuncunun kariyerini Avrupa'nın 5 büyük liginde devam ettirmeyi istediği belirtilirken, bu maaşın İcardi ve Zaha'nın maaşının toplamı kadar olması dikkatlerden kaçmadı. 

GALATASARAY ZATEN ZAHA'DAN MAAŞI YÜZÜNDEN KURTULMAK İSTİYOR

Dursun Özbek'in Hermoso'yu transfer etmesi halinde takım içerisindeki maaş dengelerinin oldukça bozulacağı Florya'da huzursuzlukların çıkabileceği tahmin ediliyor...