Futbol

Sivasspor'da 2. Bülent uygun dönemi resmen başladı

Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrılmasından sonra göreve gelen Bülent Uygun takımla birlikte ilk antrenmana çıktı. Detaylar haberde...

Süper Lig ekibi Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin ile yollar ayrılmasından sonra göreve gelen Bülent Uygun, takımla ilk antrenmanına çıktı.

Taraftar yalnız bırakmadı 
Sivasspor'da teknik direktörlük görevine gelen Bülent Uygun takımla ilk antrenmanına çıktı. Bir grup taraftar, kırmızı-beyazlıların yeni teknik direktörünü ilk idmanda yalnız bırakmadı.

Teknik  ekibi belli oldu 
Sivasspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Uygun'un teknik ekibi belli oldu. Deneyimli hocanın teknik ekibi şu şekilde;
Mehmet Tezcan - Kaleci Antrenörü
Ömer Fırat Çelik - Fitness Performans
Tansu Yaan - Atletik Performans
Ömer Faruk Mahir - Yardımcı Antrenör Taktiksel Planlama
Evren Otyakmaz - Analiz

Sivasspor, ligde 10. sırada 
Sezona Servet Çetin yönetiminde giren Sivasspor ligde ilk yarıyı 10. sırada tamamladı. Kırmızı-Beyazlı ekip Süper Lig'de oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 21 puan topladı.  

Bülent Uygun'un Sivasspor'da 2. dönemi 
Bülent Uygun'un Sivasspor'da 2. dönemi resmen başladı. Deneyimli hoca daha önce 2 Ağustos 2005 ile 5 Ekim 2009 yılları arasında Kırmızı-Beyazlı takımın başında teknik direktörlük görevinde bulunmuştu. Bülent Uygun, ilk döneminde Sivasspor'un başında çıktığı 130 maçta 63 galibiyet, 25 beraberlik ve 43 mağlubiyet almıştı.

Son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştırmıştı 
Bülent Uygun son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştırmıştı. Başarılı hoca Rizespor'un başında çıktığı 19 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 21 puan toplamıştı.

Kayserispor maçının hazırlıklarına start verdi 
Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’ndeki idman başlamadan önce Teknik Direktör Bülent Uygun, takımla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra antrenman, açma-germe hareketleriyle başladı. Isınma koşularıyla devam eden idman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sona erdi.