Süper LigFutbolSon Durum

CANLI| Çaykur Rizespor- Başakşehir FK maçını canlı izle (Maç linki)

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor, kendi sahasında Başakşehir'i konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor, konuk edeceği Başakşehir ile ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detaylar haberde.

Çaykur Rizespor- Başakşehir FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor- Başakşehir FK maçı saat 21:00'de başlayacak karşılaşmayı beIN Sports yayınlayacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Anıl Usta yapacak. maçın 4. hakemi olarak ise Feridun Daldaş görev yapacak.

Trendyol Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, evinde Rams Başakşehir'i konuk edecek. Geçen sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan ev sahibi Çaykur Rizespor topladığı 50 puanla Trendyol Süper Lig'de 9. sırada yer almıştı. İlhan Palut yönetiminde yeni sezonda da üst sıraları hedefleyen Karadeniz temsilcisi zorlu rakibi karşısında galibiyet hedefliyor.

Ligi 61 puanla 4. sırada bitiren Rams Başakehir ise bu derecesiyle ülkemizi Avrupa'da temsil etme başarısı göstermişti. İstanbul ekibi, UEFA Konferans Ligi'nde 2. Eleme Turu'nda San Marino ekibi La Fiorita'yı İstanbul'da 6-1, deplasmanda da 4-0 yenerek tur atladı. Rams Başakşehir, 3. turun ilk maçında da deplasmanda gürcü ekibi Iberia Tiflis'i 1-0 mağlup etti. Bu turun rövanşı 15 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak. Çağdaş Atan'ın öğrencileri Avrupa kupalarında yakaladığı formu ligin ilk maçında da sürdürmek istiyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ