Süper LigFutbol

CANLI| Fenerbahçe - Gaziantep FK Canlı İzle (Maç Linki)

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı başladı. Bugün Fenerbahçe - Gaziantep FK ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

Trendyol Süper Lig 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. İşte Fenerbahçe - Gaziantep FK maçına dair detaylar...


Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?
Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı 13 Ağustos Pazar günü saat 21.45' te beIN Sports 1' den canlı yayınlanacak.


Maçın hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Gaziantep FK arasında oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek.

 

İki takım arasındaki 9. randevu 
İki takım Süper Lig'de 9. kez birbirlerine rakip oluyor. Fenerbahçe geride kalan 8 karşılaşmalarda 6 galibiyet alırken, 2 karşılaşmada ise Gaziantep FK sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Oynanan maçlarda Sarı - Lacivertliler 21 gol atarken, Kırmızı Siyahlılar ise 10 gol ile karşılık verdi. Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'in ilk yarısında Gaziantep'te oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazanırken, 2.yarıda Kadıköy'de oynanması planlanan karşılaşma  Gaziantep FK' nın deprem nedeniyle ligden çekildiği için Sarı - Lacivertliler hükmen 3-0 galip sayılan taraf olarak kararlaştırıldı.

 

Gaziantep FK yeniden Süper Lig'e dönüyor 
6 şubat 2023 depreminden sonra ligden çekime kararı lan Gaziantep FK, 6 ay sonra yeniden bir lig maçına çıkıyor. Süper Lig'de en son 4 Şubat tarihinde deplasmanda Antalyaspor'la oynanan Kırmızı - Siyahlılar bu sezonun ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.