Süper LigFenerbahçeFutbol

CANLI| Fenerbahçe- İstanbulspor maçını canlı izle (Maç linki)

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor’u ağırlıyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detayları haberde.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor’u ağırlıyor. Son hafta maçında şampiyonluk düğümü çözülecek. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

 Fenerbahçe- İstanbulspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Gözler Galatasaray maçında olacak

Ezeli rakibini geçtiğimiz hafta mağlup eden Fenerbahçe, rakibiyle puan farkını 3’e düşürdü ve ikili averajda öne geçti.

Konyaspor - Galatasaray mücadelesi Fenerbahçe maçıyla aynı saatte başlayacak. Galatasaray’ın mağlubiyetle ayrılması ve Fenerbahçe’nin İstanbulspor’u mağlup etmesi durumunda Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edecek.

Fenerbahçe'de kimler eksik?

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Michy Batshuayi, kırmızı kart cezalısı Alexander Djiku, PFDK'den ceza alan İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş ve Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Cengiz Ünder ve Rade Krunic İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.