GenelSon DurumSon Dakika

CANLI - Galatasaray başkanını seçiyor! Süheyl Batum mu, Dursun Özbek mi?

Galatasaray bugün yeni başkanını seçecek. Mevcut başkan Dursun Özbek ile aday Süheyl Batum’un yarışacağı seçim, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşecek ve saat 10.00’da başlayacak, oylama 15.00’te sona erecek.

Galatasaray Spor Kulübü bugün yeni başkanını seçecek. Mevcut başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batum kulübün 39. başkanı olmak için yarışıyor.

SÜHEYL BATUM'UN LİSTESİ

Galatasaray'ın 39. başkanı olmak için mevcut başkan Dursun Özbek ile yarışacak olan Süheyl Batum'un ekibinde ise şu isimler yer alıyor:

  •  Asıl:Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman
  • Yedek:Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Siber Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, Hikmet Ozan Öğüt.

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ

 

Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek bir dönem daha görev yapmak için başkanlığa aday oldu.

 Dursun Özbek'in listesinde şu isimler bulunuyor:

  •  Asıl:Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan
  • Yedek:Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora.

 

15.00’te sandıklar kapanacak

Oy kullanma işlemleri saat 10.00’da başlarken 5 saat sürecek ve 15.00’te sandıklar kapanacak. Genel Kurulda oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üye bulunuyor.

Genel kurul toplantısı başkanı Hikmet Koyuncuoğlu oldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim toplantısı başkanlığı için Süheyl Batum ile birlikte ortak adaylarının Hikmet Koyuncuoğlu olduğunu söyledi. Galatasaray'da seçim genel kurul toplantısı başkanı oy birliği ile Hikmet Koyuncuoğlu seçildi.

Dursun Özbek: "Galatasaray için hayırlı olmasını ve Galatasaray'a yakışan bir seçim olmasını diliyorum."

Hikmet Koyuncuoğlu: “Galatasaray için seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu, Türkiye'ye örnek bir şekilde geçtiğini biliyoruz. Sizlerden ricamız, tamamen bu bilinçle uygun bir biçimde hareket etmemiz. Amacımız etkin, verimli, hızlı, şeffaf ve adil bir gün geçirmek ve bir an önce camianın konsantrasyonunu yarına yöneltmesini sağlamak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Sizlerden de aynı şeyi rica ediyoruz.”