Süper LigGalatasarayTrabzonspor

CANLI| Galatasaray - Trabzonspor Canlı İzle (Maç Linki)

Süper Lig'de 2. hafta heyecanı başladı. Bugün Galatasaray - Trabzonspor ikinci hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

Trendyol Süper Lig 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İkinci haftada oynanacak olan Galatasaray - Trabzonspor maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. İşte Galatasaray - Trabzonspor maçına dair detaylar...

Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman?
Galatasaray - Trabzonspor maçı 19 Ağustos Cumartesi günü Rams Park' ta oynanacak. 


Galatasaray - Trabzonspor maçı saat kaçta?
Galatasaray - Trabzonspor maçı 19 Ağustos Cumartesi günü 21.45' te oynanacak. 


Galatasaray - Trabzonspor maçı hangi kanalda?
Galatasaray - Trabzonspor maçı beIN Sports 1' te canlı yayınlanacak.  

 

Galatasaray - Trabzonspor arasındaki 136. karşılaşma 
Galatasaray ile Trabzonspor Süper Lig , Türkiye Kupası, Başbakanlık Kupası TSYD Kupası ve özel karşılaşmalar olmak üzere 135 kez arşı karşıya geldiler. Geride bıraktığımız karşılaşmalarda Sarı - Kırmızılılar 60 kez sahadan galip ayrılırken, Bordo - Mavililer sahadan 44 kez galip ayrılmayı başardı.  31 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Galatasaray söz konusu karşılaşmalarda 176 gol atarken, Trabzonspor ise 152 gol buldu. İstanbul'da oynanan son karşılaşmada ise Aslan sahadan 2-1' lik üstünlükle ayrıldı.  

 

Süper Lig'de 101.maç 
Süper Lig'de iki takım 100 kez karşı kaşıya geldi. Galatasaray bu karşılaşmaların 43'ünü kazanırken, Trabzonspor ise 32 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı - Kırmızılılar geride bıraktığımız karşılaşmalarda 129 gol bulurken, Bordo - Mavililer ise 115 gol kaydetti.

 

Son 10 karşılaşmada 3' er galibiyet 
Galatasaray ve Trabzonspor aralarında oynadıkları son 10 karşılaşmadan 3'er galibiyet aldılar. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

 

Sarı - Kırmızılılar 17 maçtır evinde yenilmiyor 
Galatasaray evinde oynadığı son 17 karşılaşmayı kaybetmedi. Sarı - Kırmızılılar son yenilgisini geride bıraktığımız sezonun 2. haftasında Giresunspor'a karşı aldı. Aslan 17 karşılaşmada 15 galibiyet, 2 beraberlik aldı.  

 

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Kaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğrul yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay görev alacak.