Gaziantep FKSüper LigFutbol

CANLI| Gaziantep FK- Pendikspor maçını canlı izle (Maç Linki)

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki haberde.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesi ev sahibi Gaziantep Futbol Kulübü, 19 puanla 15. sırada yer alıyor. Puan cetvelinin sondan ikinci sırasındaki Siltaş Yapı Pendikspor'un ise 14 puanı bulunuyor.  İşte maça dair detaylar…

Gaziantep FK- Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Gaziantep FK ile Pendikspor arasında maç Cuma saat 17.00'de başlayacak. karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Pendikspor, Gaziantep FK'nın Süper Lig'de karşılaştığı 27'nci takım olacak. Kırmızı-siyahlılar bu sezon en üst ligde yer alan rakipleri arasında sadece Trabzonspor (3B 6M) ve Adana Demirspor'u (2B 3M) mağlup edemedi.
Gaziantep FK son 3 maçını kazanamadı

Gaziantep Futbol Kulübü evinde oynadığı son 3 maçı kazanamadı. Deplasmanda oynadığı son 3 maçı kaybeden Siltaş Yapı Pendikspor ise 5 maçtır galibiyete hasret. Son 5 maçta kalesinde 14 gol gören Ivo Vieira'nın öğrencileri, 39 golle ligin en çok gol yiyen ekibi konumunda.