FutbolSon DurumSon Dakika

CANLI| Türkiye- Karadağ maçını canlı izle (Maç linki)

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ’ı ağırlayacak. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi aranan detaylar haberde.

Türkiye - Karadağ mücadelesi için heyecanlı geri sayım başladı. Montella’nın çalıştırdığı, A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda başarılı bir form grafiği yakalarken bu başarısını Uluslar Ligi’nde de sürdürmeyi hedefliyor. İşte zorlu maça dair detaylar…

Türkiye- Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Türkiye-Karadağ maçı 11 Ekim Cumartesi günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. 11 Ekim Cumartesi günü oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak Türkiye-Karadağ maçı TV8'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Muhtemel 11

Teknik direktör Vincenzo Montella'nın; Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Yunus, Arda, Kerem, Kenan (Barış) 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

BARIŞ ALPER FORMA GİYEBİLECEK

A Milli Takım’da Galler mücadelesinde kırmızı kart gören ve İzlanda maçını kaçıran Barış Alper Yılmaz’ın cezası sona erdi. Montella’nın şans vermesi durumunda milli oyuncu sahadaki yerini alabilecek.

İKİ OYUNCU KADRODAN ÇIKARILDI

Ay-yıldızlı ekipte, Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılırken, kaleci Berke Özer aday kadroya dahil edildi.

A Milli Takım'ın aday kadrosunda Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları sebebiyle yer almadı.