FenerbahçeGalatasaraySüper Lig

Demirkol: ''Sanki isteyerek işlerin karıştırılması isteniyor''

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçlarını ve hafta içi yaşanan olayları değerlendirdi. İşte detaylar…

''Icardi bağlantı noktasında çok önemli bir oyuncu''


Maçın bir ara sıkıştığını söyleyen Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, ''Maç bir ara sıkıştı. Bilmeyenler için 3-0 Galatasaray kazandı ama seyirci bir ara gerildi. Mauro Icardi golcü kimliğini yavaş yavaş kaybetmesine rağmen bağlantı oyuncusu olarak çok değerli pivot oyuncusu, sırtı dönük iyi oynuyor ve çizgiye inmesi çok iyi yapıyor '' ifadelerini kullandı.

''Halil'den belenen performans gelmedi''


Halil'den istenilen performansın katkı olarak gelmediği ifade eden Demirkol, ''Galatasaray'da Icardi'yi çıkardığınız zaman o zaman çizgiye inmeniz gerekiyor. Ben maçta Okan Hoca'nın iki kanat oyuncusunu çizgiye indirir mi diye merak ettim. Halil, Mauro Icardi'nin verdiği katkıyı veremedi. '' açıklamalarında bulundu.

''Kerem sürekli kendini geliştiriyor''


Kerem'in sürekli olarak kendini geliştirdiğini söyleyen ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol,'' Kerem'in merkezde oynadığı oyunlarda takımın ön alanda yaptığı baskı sonucunda Galatasaray, Konya'yı kapadı. İleride sakin kalamayışı eleştirilebilir ama oyunun ön alanda yaptığı pres ve katkıda eşsiz bir olay. Kerem sürekli kendini geliştiriyor'' açıklamalarında bulundu.

''Tek başına oynadı''


Cengiz Ünder'in İstanbulspor maçında bulduğu 4 golü değerlendiren Mehmet Demirkol,''Bir tek Szymanski'nin asisti var, geri kalan her şeyi tek başına yaptı. Ekstra çalışmalar yaptığını ve özel antrenör getirmiş. Sürekliliği var mı bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz ''dedi.

''Her şeyin ortada olması gerekir''


Her şeyin şeffaflıkla ortada olması gerektiğini söyleyen Demirkol, ''Beni en çok şaşırtan Ali Koç'un sözleşmeyi istemesi ve sözleşmenin gizli olduğunu söyleyerek bunu size veremeyiz demeleri. Çünkü ticari sır olduğundan sızdırırlar diye vermiyorlar. Her şeyin ortada olması gerekir. Sanki isteyerek işlerin karıştırılması isteniyor'' dedi.

''Ben bırakırım diyor''


Fenerbahçe Başkanı AliKoç'un ber varen şampiyon olmayacaksa bırakım söylemini değerlendiren Mehmet Demirkol, ''Fenerbahçe on  yıldır şampiyon olamıyor. Ali Koç, ben varken şampiyon yapmıyacasanız ben bırakım diyor.  Zaten programın sonunda da kendimizi savunma imkanı verdiğiniz için teşekkür ederiz dedi'' ifadelerini kullandı.

''Böyle hocalar oyuncuların kafasını karıştırmazlar''


Fernando Santos'un iyi bir tercih olduğunu söyleyen Mehmet Demirkol, ''Fernando Santos'un apoletleri ve cv'sine bakıldığında idare eder gibi duruyor. Muhtemelen bir oyuncu paketinin  içinde gelmiştir.  Çok uzun süredir bir kulüp takımı çalıştırmıyor. Böyle hocalar oyuncuların kafasını karıştırmazlar. '' ifadelerini kullandı.