FenerbahçeSüper LigFutbol

Fenerbahçe, Cristian Medina için teklif yükseltecek

Fenerbahçe, merkez orta sahada Fred’e yardımcı olabilecek yıldız oyuncu Cristian Medina için teklifini artırmayı planlıyor. Boca Juniors, Fiorentina'nın DA teklifini geri çevirdi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan Cristian Medina için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Arjantin'in köklü kulübü Boca Juniors'da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun taliplerinden biri de İtalyan kulübü Fiorentina. Fiorentina'nın, piyasa değeri 10 milyon euro olan Medina için 14 milyon euro önerdiği öğrenildi.

Boca Juniors, Arjantin Futbol Federasyonu'na ödenecek yüzde 25'lik vergi düştükten sonra eline geçecek 11 milyon dolarlık net teklifi geri çevirdi.

FENERBAHÇE'NİN ÖNCEKİ TEKLİFİ YETERSİZ

Fenerbahçe'nin Medina için daha önce sunduğu teklif, 8 milyon dolar net ve 3 milyon dolar bonus olmak üzere toplam 11 milyon dolardı.

Boca Juniors, Arjantin Futbol Federasyonu'na ödenecek yüzde 25'lik verginin de Medina'yı isteyen kulüpler tarafından karşılanmasını ve oyuncunun sözleşmesinde yer alan 20 milyon dolarlık serbest kalma bedelinin ödenmesini talep ediyor.

TEKLİFİN ARTIRILMASI PLANLANIYOR

Fenerbahçe yönetimi, Ferdi Kadıoğlu'nun satışından gelecek parayı Cristian Medina için kullanmayı ve teklifini artırmayı planlıyor.

Sarı-lacivertli kulüp, Arjantinli oyuncunun transferini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.