FenerbahçeFutbolSüper Lig

Fenerbahçe, Rade Krunic'ten vazgeçmiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Milan forması giyen Rade Krunic için ısrarını sürdürüyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş mücadelesinde perşembe günü saat 20.00'de Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Sarı-Lacivertli ekip, Milan forması giyen Rade Krunic için ısrarını sürdürüyor. Bilindiği üzere İtalyan kulübü orta saha oyuncusunu satmayacağını açıklamıştı.


Fenerbahçe, Rade Krunic’ten ümidini kesmedi

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçeli yöneticiler diğer alternatiflere yönelirken, Rade Krunic’ten de ümidi kesmediği öğrenildi.

Krunic için son teklif yapılacak

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın isteği doğrultusunda yönetim, Krunic için Milanlı idareciler ile bir kez daha masaya oturacak ve son teklifini verecek.

Sarı-Lacivertliler’in Boşnak orta saha oyuncusu için ilk teklifi 6 milyon Euro olmuştu. Ardından bu rakam 9+1 milyon Euro’ya çıktı. Fenerbahçe Yönetimi’nin Milan’a son teklifinin ise bonuslarla birlikte 12 milyon Euro olduğu iddia edilmişti.

Milan performansı

Milan ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, çıktığı 127 karşılaşmada 3 gol ve 6 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Bu sezon ise 2 karşılaşmada görev alan Krunic, Milan dışında kariyerinde Foca U19, Sujeska Foca, Donji Srem, Verona, Borac Cacak ve Empoli gibi takımlarda da oynadı.