GenelSon DurumSon Dakika

Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden!

UEFA Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda etmesinin ardından Süper Lig'de şampiyonluğuna odaklanan Fenerbahçe'de sezon sonunda 3 futbolcu ile yollar ayrılacak. İşte detaylar...

Süper Lig'de Galatasaray ile olan amansız şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi. 

Ryan Kent, İngiltere'ye gidiyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de önümüzdeki senenin kadrosunda düşünülmeyen 3 oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.

Devre arasında Lazio'ya gitmeyi reddeden Ryan Kent, sezon sonunda Ada'ya dönüyor. Yıldız oyuncuyu Championship'ten bazı takımların istediği belirtildi. Kent'in en büyük taliplerinden birinin de Hull City olduğu vurgulandı. Hull'un Kent'in menajeriyle bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Miha Zajc'ın sözleşmesi feshedilecek

Sezon başında sözleşme yenilenen ancak gösterdiği performansla büyük eleştiri alan Miha Zajc'ın bileti kesiliyor. Sloven oyuncunun menajerini İstanbul'a çağıran yönetim; 'kulüp bul' talimatını verdi. Kulüp bulunamazsa sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilecek.

Luan Peres ülkesine dönüyor

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Luan Peres'le sezon sonunda yollar ayrılıyor. Brezilya basınına yansıyan haberlere göre; tecrübeli futbolcuyu Palmeiras istiyor. Fenerbahçe'nin Peres için cüzi bir miktar bonservis beklentisi var.