Süper LigFenerbahçe

Fenerbahçe'de ayrılık! Ryan Kent kararı 

Bu sezon başında bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, Süper Lig'de istediği süreyi alamadı. Sarı-Lacivertli ekibin İngiliz oyuncuyla ilgili karar verildiği öne sürüldü. Detaylar haberde...

Bu sezon başında Fenerbahçe'ye katılan ve istediği süreyi alamayan Ryan Kent, Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılmak istediği öne sürülürken, teknik direktör İsmail Kartal'ında onay verdiği öğrenildi.

Ryan Kent ayrılmak istiyor 
Sabah'ta yer alan habere göre; Ryan Kent, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini yönetime iletti. Teknik direktör İsmail Kartal'ın bu ayrılığa onay verdiği iddia edildi.

2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor 
2023-2024 sezonunda Fenerbahçe'ye katılan Ryan Kent, Fenerbahçe ile 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. İngiliz oyuncunun sözleşmesi, Sarı-Lacivertli ekip ile  30 Haziran 2027'de sona eriyor

15 maçta kadroda yer aldı
Ryan Kent, Fenerbahçe ile bu sezon 15 maçta kadroda yer aldı. İngiliz oyuncu bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11 başlarken, 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Hull City'nin gündeminde yer alıyor 
Fenerbahçe'de istediği süreyi alamayan İngiliz oyuncunun, Champions Lig ekiplerinden Hull City'nin gündeminde olduğu vurgulandı. Fenerbahçe'nin oyuncuyu Hull City'e kiralanabileceği vurgulandı. 

Piyasa değeri 7 milyon Euro 
Sezon başında Rangers ile sözleşme yenilemeyen ve Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent'in güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.