FenerbahçeSüper LigFutbol

Fenerbahçe'de Ryan Kent gelişmesi!

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ryan Kent, gelen teklifleri de kabul etmiyor... İşte detaylar...

Dün, Rade Krunic ve Luan Peres ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Ryan Kent ile de vedalaşmak istiyor ancak İngiliz futbolcu gitmek istemiyor.

Gelen teklifleri kabul etmedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği İngiliz futbolcu Ryan Kent, kendisine gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmedi.

İngiliz futbolcuyu Fenerbahçe'den ayrılık konusunda kimse ikna edemiyor. Geçen sezon yönetimin, henüz teknik direktörü açıklamadan transfer ettiği Ryan Kent, İsmail Kartal'ın gözüne girememiş, lisansı dondurulmuştu.

Mourinho takımda istemiyor

Mourinho'nun da takımda istemediği Kent, aynı geçen sezonun ara transfer döneminde olduğu gibi sarı-lacivertlilerde kalma konusunda inadını sürdürüyor.

İngiltere, İskoçya, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen teklifleri bir bir geri çeviren Kent, takımda kalacak gibi görünüyor.

Fenerbahçe kariyeri

1 Temmuz 2023 tarihinde Rangers'tan ayrılıp Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist kaydetti.