FenerbahçeSüper LigFutbol

Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Krunic için Milan'dan açıklama!

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak istediği Bosna Hersekli ön libero Rade Krunic için kulübü Milan'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

İtalya Serie A takımlarından Milan'da teknik direktörü Stefano Pioli, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 30 yaşındaki orta saha Rade Krunic için, flaş bir açıklamada bulundu.


"Krunic'in takım arıyor olması..."

58 yaşındaki İtalyan hoca, bugün deplasmanda oynanacakları Empoli karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Krunic'in Empoli maçının kadrosunda olmadığını açıklayan tecrübeli çalıştırıcı, "Kendi isteğiyle maç kadrosundan çıkarılmadı. Performansı nedeniyle bu tercihi ben yaptım. Krunic'in takım arıyor olması bizim için ve kendisi adına daha iyi" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe 4 milyon Euro teklif etti

Öte yandan Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, oyuncunun kulübü Milan'a 4 milyon Euro'luk teklif sundu. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Krunic'in bu sezonki performansı

2019'da Empoli'den 8.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a transfer olan Rade Krunic, bu sezon 14 maça çıktı. 30 yaşındaki ön libero, gol ya da asist katkısında bulunamadı. Krunic, 5 mücadelede sarı kart gördü.