FenerbahçeSüper LigFutbol

Fenerbahçe'ye Ryan Kent müjdesi!

Fenerbahçe'de gözden çıkartılan isimler arasında yer alan İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'ten sarı lacivertlilere sevindiren haber geldi. İşte detaylar...

Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda eksik bölgelerini güçlendirmeyi planlayan Kanarya, takımda düşünülmeyen bazı isimlerle de vedalaşacak.

Listenin ilk sırasında Kent var

Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerin başındaysa Ryan Kent geliyor. Geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak transfer edilen İngiliz oyuncu, gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmıştı.

Devre arası yolcu

Sabah'ın haberine göre; kendisi için gelen tüm teklifleri reddederek takımda kalan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, kadro dışı bırakılmıştı. Fenerbahçe, hem İsmail Kartal hem de Jose Mourinho tarafından yetersiz bulunan Ryan Kent'ten devre arasında kurtulacak.

İngiltere'ye dönecek

Ada'dan talipleri olan oyuncunun menajerine, 'gelen tekliflerden birini kabul edin' mesajı iletildi. Ryan Kent, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 1 maçta 68 dakika süre aldı. İngiliz futbolcu, gol ve asist katkısı üretemedi.

2027'ye kadar sözleşmesi var

Kent'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeriyse 2.7 milyon Euro.