Futbol

Fernando Muslera'dan Kasımpaşa maçı sonrası kafa karıştıran paylaşım

Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçtiği mücadelede 3-3'lük beraberlikle sahadan ayrılan Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera'dan sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir paylaşım geldi. Detaylar...

Süper Lig’de dün akşam Kasımpaşa ile sahasında 3-3 berabere kalan Galatasaray’da eleştirilerin hedefindeki isim kaptan Fernando Muslera olmuştu. Tecrübeli file bekçisi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

"Henüz çok uzun bir yolumuz var"

Fernado Muslera, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada "Geçen sezon da bu tarihlerde mağlubiyet almıştık, Hatay maçıydı sanırım. Hatalarımızdan ders çıkarıp devam edeceğiz. Henüz çok uzun bir yolumuz var. Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Beraberlikten dolayı üzgünüz. Hatalarımızı düzeltmeliyiz. Avrupa maçı var, Alanya ile maç var. Bunları da kazanmak için çıkacağız." ifadelerini kullanmıştı.

"Az kaldı"

Fernado Muslera sosyal medya hesabı üzerinden merak uyandıran bir paylaşım yaptı. Urguaylı file bekçisinin paylaşımında kum saati ile birlikte ‘’az kaldı’’ sözleri yer aldı.

Fernado Muslera’nın o paylaşımı: