FutbolGalatasaray

Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de yoluna 6'da 6 ile devam eden Galatasaray, Rams Park'ta Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar...

Süper Lig'de 7. hafta heyecanı devam ediyor. Lige 6'da 6 ile başlayan Galatasaray, Rams Park'ta Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Galatasaray-Kasımpaşa maçı 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak. Rams Park’ta oynanacak mücadele beİN sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Icardi ile Osimhen sahada olacak

 Sarı kırmızılılarda yoğun maç trafiğini düşünerek teknik direktör Okan Buruk’un bugün Kaan Ayhan, Barış Alper ve Mertens’i dinlendirme ihtimali yüksek. Bu isimlerin yerine Jelert, Sallai, İcardi’nin oynaması ve Arjantinli yıldız ile Osimhen’in ilk kez yan yana sahada olması bekleniyor.

Hakim Ziyech dışında eksik bulunmuyor

Galatasaray'da Kasımpaşa karşılaşması öncesinde sakatlığı bulunan Hakim Ziyech dışında eksik bulunmuyor.

Muhtemel ilk 11’ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus, Osimhen, Icardi. 

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, asin, Ben Ouannes, Gökhan, Hajradinovic, Barak, Aytaç, Fall, Da Costa. 

Galatasaray, Kasımpaşa’ya üstünlük kurdu 

Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı konuk ettiği son 7 mücadelenin 6'sını kazandı. Sadece bir kez sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, bu süreçte rakiplerini iki kez 2-1, iki kez 1-0, bir kez 4-1 ve bir kez de 2-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. 

Sarı-kırmızılı ekip rakibine karşı tek yenilgisini ise 3-1'lik skorla aldı.