GalatasarayŞampiyonlar LigiFutbol

Galatasaray, Molde karşısında tur için sahaya çıkıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off ikinci maçında Molde'yi kendi sahasında konuk edecek. Yazarımız İbrahim Akbal, maç önünü değerlendirdi.

İlk maçta avantajlı skoru alan Galatasaray ev sahibi olarak seyircisinin önünde Molde' yi konuk ediyor. Cezalı Toreira’nın dönüşüyle rövanş karşılaşmasında rakibinin karşısında olacak

Toreira yeniden sahalara dönüyor 


Toreira Galatasaray için önemli bir oyuncy hele böyle geçiş hücumlarıyla etkin olan bir rakibe karşı geriye dönüşlerde, kademe bilgisiyle artı kontra savunmasındaki etkinliği ve ön alan baskısındaki gücüyle büyük bir tehdit. Galatasaray için , Molde diri , temaslı oynayan iyi alan kapatan kaptığı toplarla da geçiş hücumunda etkili bir takım. İlk maçta görüldüğü üzere , Toreira bugün bu rakibe karşı takımın oyun gücünü ve etkinliğini artırır.

Tete dar alan becerisiyle etkili olacaktır 


Yine ilk maçta son dakikalarda oyuna dahil olan Tete hem dar alan becerisi olan hem oyun görüşü iyi seviyede bir oyuncu. Hem birebirleriyle hemde topsuz arkaya koşularıyla yerleşik oynayan Molde savunmasını ciddi sıkıntıya sokacaktır.

Galatasaray, Molde kaşısında turu geçecektir

Neticede iç saha coşkulu seyirci, ilk maçtaki avantajlı skorla birlikte Toreira ve Tete ‘yle başlarsa maça kazanıp turlayacağını düşünüyorum Galatasaray‘ın …

 

Yazan: İbrahim Akbal