FutbolGalatasarayŞampiyonlar Ligi

Aslan, Molde' yi Devirdi, Şampiyonlar Ligi Biletini Aldı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Molde ile Rams Park' ta karşılaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray, Rams Park'ta Norveç ekibi Molde ile karşılaştı. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetti. 

 

Galatasaray 17. kez Şampiyonlar Ligi'nde 

Molde karşısında ilk karşılaşmayı deplasmanda 3-2 kazanan Galatasaray rövanş karşılaşmasını da 2-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi biletini alan taraf oldu. 

 

Mauro Icardi yine sahnede 

Galatasaray'ın gollerini penaltıdan Mauro Icardi ve Angelino kaydetti. Molde'nin tek golünü ise Eirik Hestad'dan geldi. 

 

Angelino ilk gol sevincini yaşadı 

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında sahasında Norveç ekibi Molde ile mücadelede eden Galatasaray'ın ikinci golü ve galibiyet golünü İspanyol futbolcusu Angelino kaydetti. Angelino 90+3' de ceza sahası dışı sağından kullandığı serbest vuruş' ta meşin yuvarlak baraja da çarparak ağlararla buluştu. 

Yaz transfer döneminde takıma katılan 26 yaşındaki futbolcu böylece sarı-kırmızılılardaki ilk golünü kaydetti.  
 

Okan Buruk, 2. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2020-2021 sezonunda Başakşehir’i çalıştırdığı dönemden sonra 2. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almayı başardı. Buruk, Başakşehir'i çalıştırdığı 2020-2021 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almıştı. 

 

Galatasaray, 15 yıl sonra elemelerden gelip gruplara kalan ilk Türk takımı oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Galatasaray, Norveç temsilcisi Molde’yi eleyerek Şampiyonlar Ligi' nde gruplara  kalmaya hak kazandı. Sarı-kırmızılılar böylece 15 yıl sonra elemelerden gelerek gruplara kalan ilk Türk takımı oldu.

 

Galatasaray - Molde maçını 47 bin 845 seyirci izledi

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray evinde Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar diğer iç saha maçlarında olduğu gibi bu müsabakaya da büyük ilgili gösterdi. Rams Park’ta oynanan Galatasaray - Molde karşılaşmasını toplam 47 bin 845 seyirci takip etti. Molde taraftarı da stattan karşılaşmayı takip etti.