Gaziantep FKGalatasaraySüper Lig

Galatasaray son dakikada galibiyete ulaştı! Gaziantep FK...

Trendyol Süper Lig 23. hafta maçında Galatasaray, Rams Park'ta Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadele ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. 

Trendyol Süper Lig 23. hafta maçında Galatasaray, Rams Park'ta Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadele ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. 

Maçta ilk gol konuk ekipten geldi 

Galatasaray-Gaziantep FK maçında ilk gol ev sahibi ekipten geldi. 29. dakikada kullanılan serbest vuruş sonrası Davinson Sanchez ile topu uzaklaştırma isteyen Galatasaray'da top Papy'nin önünde kaldı. Papy'nin ortasında Arda Kızıldağ'ın vurduğu kafa vuruşu sonrası konu ekip maçta 1-0 öne geçen taraf oldu.

Galatasaray'da beraberli golü Zaha'dan geldi 

Galatasaray beraberlik golünü 72. dakikada Wilfried Zaha'nın attığı gol ile buldu. Halil'in indirdiği topa düzgün bir vuruş yapan Zaha takımının beraberlik golünü attı. 

Gaziantep FK deplasman galibiyet hasreti 3 maça çıktı 

Gaziantep FK, Süper Lig'de deplasman galibiyeti hasreti 3 maça çıktı. Kırmızı-Siyahlı ekip Pendikspor ve Sivasspor maçının ardından Galatasaray maçında da berabere kaldı. 

Galatasaray'dan ligde 22. direk 

Galatasaray, Gaziantep FK karşısında 4 kez direğe takıldı. Sarı-Kırmızılı ekip ligde toplamda ise 22. kez direğe takılarak en çok direğe takılan ekip oldu.

Galatasaray ve Gaziantep FK'nın sıradaki maçları 

Galatasaray, Süper Lig'de 24 maçında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşırken, Gaziantep FK ise evinde Kayserispor'u konuk edecek.