GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray UEFA'ya gidiyor! Bayern Münih maçı sonrası…

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada hakem Antonio Nobre'nin kararları da dikkat çekti. Sarı-kırmızılı ekip mücadele içerisinde Portekizli hakemin verdiği kararlar nedeniyle UEFA'ya gidecek. İşte detaylar...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı.Karşılaşmada Portekizli hakem Antonio Nobre düdük çaldı. GalataSarı-kırmızılı yönetim birçok tartışmalı kararın çıktığı müsabakanın ardından flaş bir karar aldı. G.saray cephesi, maçtaki hakem kararlarına ciddi tepki gösterdi.

HAKEMLER ŞİKAYET EDİLECEK
Milliyetin haberine göre; Galatasaray Kulübü, Bayern Münih maçının tartışmalı hakemi Antonio Nobre ve VAR'da görev yapan hakemler hakkında UEFA'ya şikayette bulunacak.

OKAN BURUK ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTMUŞTU
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, maçın ardından hakem Antonio Nobre için sert eleştirilerde bulunmuştu.

Buruk, "Burada konumuzu direkt olarak hakeme bağlamak istemiyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum Bayern Münih'e karşı oynayabileceğimiz oyunu oynadık. Davies'e ikinci yarı gösterilmeyen bir sarı kart var. 10 kişi kalsalar farklı olabilirdi. Yediğimiz ilk gol öncesi Barış'ın ayağına bir basma var" sözleriyle Portekizli hakemi eleştirmişti.