GalatasarayFenerbahçeSüper Lig

Galatasaray ve Fenerbahçe için kritik hafta: 13 isim kart sınırında!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu dev mücadele öncesi 13 oyuncu kart sınırında yer alıyor. Detaylar...

Ligin bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe'nin aldığı 0-0'lık Konyaspor beraberliği sonrası aradaki puan farkını 6'ya çıkartan Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde şampiyonluğunu ilan edebilir.

Şampiyonluk yarışında iki takım için de çok büyük bir önem taşıyan derbi öncesinde sarı kart sınırında bulunan futbolcular dikkat çekiyor.

Şampiyonluğun kader haftası

Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Zirveyi takipte olan Fenerbahçe ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Bu maçlarda alınacak skorlara göre, Sarı-Kırmızılılar şampiyonluğunu gelecek hafta oynanacak olan derbi öncesi ilan edebilir.

Galatasaray'da 7 oyuncu sınırda

Ligin 36. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına gidecek olan Galatasaray'da 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Davinson Sanchez, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliviera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson ve son haftalardaki formuyla dikkat çeken Hakim Ziyech, mücadelede sarı kart görmesi halinde derbide takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de sınırdaki isimler

Ligin 36. haftasında evinde Mondihome Kayserispor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe de ise 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Cengiz Ünder, Ferdi Kadıoğlu, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi bu maçta sarı kart görmeleri halinde derbide forma giyemeyecekler.