GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'a geri dönen Berkan Kutlu'ya sürpriz telefon!

Sezon başında İtalyan ekibi Genoa'ya kiralanan ve Galatasaray'ın geri çağırmasıyla sarı kırmızılı takıma dönen Berkan Kutlu'ya ilk gününde sürpriz bir telefon geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'da, İtalyan ekibi Genoa'da kiralık olarak forma giyen Berkan Kutlu'nun sarı-kırmızılı takıma geri döndü. 

8 maçta oynadı

Sezon başında 250 bin Euro geçici transfer bedeli ve 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla Genoa'ya kiralık giden Berkan Kutlu, Serie A'da 6, İtalya Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 8 mücadelede görev aldı. 

25 yaşındaki futbolcu ayrıca sezon başında sarı-kırmızılı forma ile Süper Lig'de 2, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 karşılaşmada forma giymişti. 

Galatasaray çağırdı, Berkan geri döndü

Berkan Kutlu, Galatasaray'ın oyuncusunu geri çağırması üzerine Geona ile olan sözleşmesini feshederek sarı kırmızılı takıma döndü. 

Gomis'ten sürpriz arama

Geri dönüşünün ardından dün Florya'ya ilk antrenmanına çıkan, takım arkadaşlarıyla hasret gideren Berkan Kutlu'ya sürpriz bir telefon geldi. Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından "Berkan Kutlu'nun, Florya'daki ilk günü ve sürpriz telefon görüşmesi" notuyla paylaşılan videoda, 25 yaşındaki futbolcuyu eski takım arkadaşı Bafetimbi Gomis'in görüntülü olarak aradığı görülüyor.

İşte Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan o paylaşım:


"Geri gelişinle ailemize gerek olan her şeyi sağlayacağını biliyorum"

Gomis, Berkan'la görüntülü görüşmesinde, "Çok değerli bir forma. Oradayken bana çok mutluluk verdi. 2 sene boyunca bu formayla oynama şansı elde ettim ve 2 şampiyonluk kazandım. Senin çocukluğunu etkileyen bir forma olduğunu biliyorum. Geri gelişinle ailemize gerek olan her şeyi sağlayacağını biliyorum." dedi.

Berkan Kutlu da Gomis'in bu güzel sözlerine "Teşekkür ederim Bafe" şeklinde karşılık verdi.