GalatasaraySüper LigSon Dakika

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'de kırık tespit edildiği iddia edildi

Fenerbahçe derbisinde yüzünde morluk oluşan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'de kırık tespit edildiği iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldığı maçta Uruguaylı golcüsü Mauro Icardi'nin gözünün altında morluk oluşmuştu.  

G.Saray'dan Icardi paylaşımı geldi

Galatasaray Kulübü karşılaşmanın ardından Mauro Icardi'nin gözünün morardığı bir fotoğrafı paylaşarak, "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…" ifadelerini kullanmıştı. 

Fenerbahçe'den jet yanıt

Fenerbahçe ise Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin sakatlığı hakkındaki açıklamasına yanıt verdi.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine." denildi. 

Kırık tespit edildi iddiası

Diriliş Postası'ndan İbrahim Demir'in haberine göre Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Icardi'nin elmacık kemiğinde kırık tespit etti.  

Derbide sakatlanan Mauro Icardi'nin elmacık kemiği (zigomatik) kırıldı. Bu kırığa bağlı olarak yüzünde şişlik ve morluk meydana gelen yıldız oyuncunun durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.