GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'da Süper Kupa organizasyonu ve detayları belli oldu!

Galatasaray, Süper Kupa finalinde sahadan çekilen Fenerbahçe'nin hükmen mağlup sayılmasıyla birlikte kupayı kaldırmaya hazırlanıyor. Organizasyonun detayları belli oldu.

Galatasaray, Süper Kupa finalinde sahadan çekilen Fenerbahçe için verilecek kararı bekliyor. Sarı-lacivertli ekip için çıkacak kararın hükmen mağlubiyet olmasını bekleyen Galatasaray, Süper Kupa organizasyonu için şimdiden hazırlığa başladı. Detaylar…

Kupa hazırlığı

Galatasaray, Süper Lig'de 15 Nisan Pazartesi günü Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sabah Gazetesi'nde yer alana habere göre ise Galatasaray, bir sonraki hafta sahasında Pendikspor'u ağırlayacağı maç öncesinde Süper Kupa'yı kaldırmak istiyor.

TFF ile görüşecek

Haber detayında, yarıda kalan maç ile ilgili verilecek kararı bekleyen Galatasaray'ın, çıkacak kararın ardından Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşeceği ve kupayı Rams Park'ta seyircisinin önünde kaldırmak isteyeceği kaydedildi.

100. yıla özel kupa

Galatasaray'ın seyircisinin önünde kaldırmak istediği Süper Kupa, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak hazırlandı.

Aslan, Pendikspor maçı öncesinde düzenlenecek özel etkinlikler ile sarı-kırmızılı taraftarların önünde kupayı kaldırmaya hazırlanıyor.