GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'dan 100'leri güldürecek operasyon!

Süper Lig'in geçtiğimiz sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da şimdi gözler kalacak ve gidecek isimlere çevrildi. İşte Sarı-Kırmızılıların dev transfer operasyonu.

Galatasaray, hem takımdan ayrılacak hem de gelecek sezona başlarken büyük ses getirecek transferler için gaza bastı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, kadrosunda yer alan 5 futbolcudan 100 milyon Euro'luk bonservis geliri bekliyor. Aslan'ın, gelecek parayla birlikte Avrupa'da ses getirecek bir kadro kurmak istediği ifade edildi. İşte detaylar…

Barış Alper Yılmaz:

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon büyük bir çıkışa imza atan Barış Alper Yılmaz, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekti. Galatasaray, milli futbolcunun bonservisini 35 milyon Euro olarak belirledi.

Kerem Aktürkoğlu:

Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı forma altında çalkantılı bir sezona imza atan Kerem Aktürkoğlu'nun, Suudi Arabistan'dan ciddi teklifler aldığı iddia ediliyor. Galatasaray yönetimi ise Kerem için en az 20 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Abdülkerim Bardakçı:

Savunmadaki performansıyla Galatasaraylı taraftarla iki sezondur büyük güven veren Abdülkerim Bardakçı için de tıpkı Kerem Aktürkoğlu'nda olduğu gibi Arap Yarımadası'ndan teklif olduğu ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılıların bonservis beklentisi ise 15 milyon Euro olarak kaydedildi.

Victor Nelsson:

Galatasaray'ın Norveçli stoperi Victor Nelsson ile geçtiğimiz sezonlar Sevilla ciddi olarak ilgileniyordu. Bu yaz Danimarka Milli Takımı'yla EURO 2024'te boy gösterecek Nelsson için Galatasaray yönetimi en azın 15 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Davinson Sanchez:

CimBom'un geçtiğimiz sezon Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez için de gelecek teklifleri değerlendirebileceği ifade edildi. Yönetimin bonservis beklentisi ise 15 milyon Euro olarak ifade edildi.