GalatasarayFenerbahçeTransfer

Tete, Galatasaray'a çok yakın! Transferde Zaha'dan Sonra Yine Transfer Çalımı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Bir süredir kadrosuna katmak istediği Tete'yi İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'a da önerildiği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Tete'yi İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Ancak, Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'a da önerildiği öğrenildi.

 

Görüşmeler devam ediyor
Goal Brezilya'dan Raisa Simplicio'nun haberine göre; Brezilyalı futbolcu, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde ileri bir düzeye geldi. Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan sağ kanat hücumcusunun, Galatasaray'a transfer olmaya çok yakın olduğu ileri sürüldü. Haber detayında Tete'nin temsilcileriyle sarı kırmızılı yönetimin görüşmelerinin sürdüğü belirtildi.

 

Fenerbahçe 8 ismi kadrosuna dahil etti
Fenerbahçe, yaz transfer döneminde şu ana kadar Edin Dzeko, Szymanski, Ryan Kent, Becao, Tadic, Umut Nayir ve Djiku gibi yıldızları kadrosuna kattı.

 

Tete şu an boşta 
Tete'nin Shakhtar ile sözleşmesi devam etmesine karşın Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle FIFA, Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği’nin 7. ekinde düzenlemeye gitmişti. Böyle oyunculara 2024'ün haziranına kadar sözleşmelerini askıya alma hakkı tanındı.

 

33 MAÇTA 7 GOL, 5 ASİST
Geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında Lyon'da , ikinciyarısında ise Leicester City'de forma giyen Tete çıktığı 33 karşılaşmada 7 gol ve 5 asist katkısı verdi.