GalatasaraySüper LigFenerbahçe

Fenerbahçe'den ayrıldı, Galatasaray'a imza atmak için Türkiye'ye geri dönüyor

Galatasaray, Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'ya yaptığı sözleşme uzatma teklifine için henüz yanıt alamazken rotasını Altay Bayındır'a çevirdi. Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan ancak henüz resmi maçta forma giyemeyen Altay Bayındır'ın, Galatasaray forması giyebileceği iddia edildi.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera'dan henüz olumlu bir yanıt alamayan Galatasaray'da kaleci transferi için çalışmalar devam ederken, Fenerbahçe'de kaptanlık yapmış ve şu anda Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır ihtimali gündeme bomba gibi düştü.

37 yaşında olan Fernando Muslera'nın yeni sözleşmeye vereceği yanıtı bekleyen Galatasaray kaleci olarak transfer listesine Andriy Lunin ve Juan Musso'yu eklemişti. İki oyuncu için devre arası transfer döneminde kolları sıvayacak olan Galatasaray'da gündeme gelen Altay Bayındır iddiası tüm taraftarları bir anda heyecanlandırdı.

Manchester United'da Andre Onana'nın arkasında kalan ve henüz resmi bir maça çıkamayan Altay Bayındır'ın teklif gelmesi halinde Galatasaray'a gelebileceği iddia edildi. Avrupa hayaliyle Fenerbahçe'den ayrılan ancak İngiltere'de işleri yoluna koyamayan Altay Bayındır'ın devre arasında Galatasaray ile transfer masasına oturması bekleniyor.

GALATASARAY KAPISINI HER ZAMAN AÇIK BIRAKMIŞTI

Altay Bayındır bir röportajında Galatasaray sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine toplamıştı. Altay, “Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?” sorusuna, “Ben profesyonel futbolcuyum. Her şeye profesyonel yaklaşırım. O anki süreç, zaman… Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Sonuçta bizler profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza da profesyonel bakmamız, odaklanmamız gerekiyor" yanıtını vermişti.