GalatasaraySon DurumSon Dakika

Galatasaray'ın kasası dolacak! 45 milyon euro...

Sacha Boey'i tarihi bonservis ile Bayern Münih'e satan Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ve Victor Nelsson'a transfer kancası takıldı. Cim Bom ikiliden dev bonservis hesaplıyor. Detaylar...

Ara transfer döneminde Sacha Boey'i 30 milyon euroya Bayern Münih'e satan Galatasaray'da gözler Barış Alper Yılmaz ve Victor Nelsson'a çevrildi. Cim Bom'da ikili için beklenen bonservis dudak uçuklattı. İşte Galatasaray'ın 45 milyonluk planı ve detaylar…

Nelsson için 20 milyon

Galatasaray, yaz transfer döneminde Nelsson için Sevilla'dan gelen 14 milyon euroluk transfer teklifini kabul etmedi. Kadroya girmekte zorlanan genç savunmacı daha sonra vazgeçilmezler arasına girdi. Sarı-Kırmızılı ekip sene sonunda Nelsson'dan 20 milyon euroluk bonservis bekliyor.

Gözler Barış Alper'de

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Okan Buruk'un sol bek, sağ bek, sağ kanat ve santrfor pozisyonlarında oynattığı Barış Alper Yılmaz, joker kimliği ile ön plana çıkmıştı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın EURO 2024 kadrosuna çağırması beklenen Barış'ın yaz transfer döneminde takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Avrupa devlerinin yakın takibinde olan Barış için istenen bonservisin 20 - 25 milyon euro arasında olduğu iddia edildi.

Bu sezon 45 resmi maça çıkan milli oyuncu, 4 gol ve 7 asist katkısında bulundu. Sezon sonunda Barış ve Nelsson için üst düzey takımlarının temsilcilerinin İstanbul'a gelerek yüz yüze transfer görüşmeleri yapması bekleniyor.