Şampiyonlar LigiGalatasaray

Galatasaray'ın UEFA Kadrosu Belli Oldu! Icardi Ve Zaha...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Sloven ekibi Olimpia Ljubljana ile oynayacağı maçların kadrosunu açıkladı. Kadroda yeni transferler Mauro Icardi ve Wilfred Zaha da yer aldı.

Geride bıraktığımız sezonu Süper Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius'u elemiş ve 3. Eleme Turu'nda Sloven ekibi Olimpia Ljubljana ile eşleşti. Sarı-Kırmızılıların, Olimpia Ljubljana maçı kadrosu belli oldu.

Mauro Icardi ve Wilfred Zaha kadroda
Galatasaray'ın Paris Saint Germain'inden bonservisini aldığı Mauro Icardi ve Crystal Palace'tan ayrıldıktan sonra imza attırdığı Wilfred Zaha, Olimpia Ljubljana eşleşmenin kadrosunda yer aldı. Wilfred Zaha, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk resmi maçına Olimpia Ljubljana karşısına çıkacakken, Mauro Icardi de bu maçla birlikte yeniden taraftarla buluşacak.


Kerem Demirbay listede yer almadı
Galatasaray'ın Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den transfer ettiği gurbetçi orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, Olimpia Ljubljana eşleşmesinin geniş kadrosunda yer almadı.  

 

İlk karşılaşma 8 Ağustos'ta deplasmanda 

Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile 8 Ağustos Salı günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rövanş ise 15 Ağustos Salı günü Rams Park'ta oynanacak.