GalatasarayŞampiyonlar LigiSüper Lig

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri kimler?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Rams Park'ta Molde ile karlaştı. Temsilcimiz Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Peki muhtemel rakipleri kimler oldu?

Aslan, Molde'yi 2-1 yenerek eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı. Peki Cim Bom'un Devler Ligindeki muhtemel rakipleri kimler olacak?


1. torbada "şampiyonlar" var

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 1. torbadaki muhtemel rakipleri arasında Avrupa'nın önde gelen liglerinin şampiyonları yer alıyor. 1. torba rakipleri şöyle:

- Manchester City
- Sevilla
- Barcelona
- Napoli
- Bayern Münih
- PSG
- Benfica
- Feyenoord

 

2. torbada Real Madrid tehlikesi

Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi 2. torbada bulunan muhtemel rakipleri arasında Devler Ligi'nin en çok kazananı Real Madrid ve Premier Lig'i geçtiğimi sezon performansyıla domine eden Arsenal bulunuyor. 
Aslan'ın muhtemel 2. torba rakipleri ise şu şekilde:

- Real Madrid
- Manchester United
- Inter
- B.Dortmund
- Atletico Madrid
- RB Leipzig
- Porto
- Arsenal

 

Cim Bom'un 3. torba rakipleri

Şampiyonlar Ligi grup kurası çekimine 4. torbadan katılması beklenen Galatasaray'ın 3. torbadaki muhtemel rakipleri şu şekilde:


- Shakhtar Donetsk
- Salzburg
- Rangers
- Milan
- Lazio
- Kızılyıldız
- Real Sociedad

Galatasaray'ın 3. torba ihtimali 

Maccabi Haifa, Rakow ve Panathinaikos play-off'u geçip gruplara kalırsa, Galatasaray da Molde'yi elerse Sarı-Kırmızılılar kura çekimine üçüncü torbadan girecek. Bu ihtimal gerçekleşirse Galatasaray'ın 4. torbadaki muhtemel rakipleri şöyle:

 

- Celtic
- Newcastle
- Union Berlin
- Antwerp
- Lens
- Panathinaikos
- Rakow
- Maccabi Haifa