GalatasaraySüper Lig

Galatasaray Transfer Haberleri! İşte Transfer Listesi

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesi merak konusu olmaya başlandı. Kimler transfer listesinde? İşte detaylar...

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesi merak konusu olmaya başlandı. Cim Bom'un transfer listesinde kimler var? İşte merak edilenler…

Icardi'nin transferi bitti mi?

Galatasaray'da sezonun en büyük bomba transferi ise Icardi olacak. Artantinli golcü ve kulübü PSG ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı takım ardın yıldız futbolcunun yolunu gözlüyor. Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle gecikmesi beklenen Icardi'nin bu hafta içi artık Türkiye'ye gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Icardi için GS Store'larda satılmak üzere özel tşörtler hazırlanmış durumda.

Galatasaray, Sacha Boey için yapılan teklifleri reddetti

Galatasaray'da satılması muhtemel oyuncular arasında Nicolo Zaniolo, Sacha Boey ve Victor Nelsson yer alıyor. Premeir Lig'den Arsenal ve Bournemouth, Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'i transfer listesine aldı. Sabah gazetesinin haberine göre Ada ekibi Bournemouth, Galatasaray'a 12 milyon Euro'luk resmi teklifini iletti. Teklifi düşük bulan Aslan, Rennes'e ödenecek yüzde 15'lik pay nedeniyle Bournemouth'u reddetti. Sacha Boey, Galatasaray'da geçen sezon 33 maçta görev aldı ve 1 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray, Fred’i transfer edecek mi?

Galatasaray için Fred transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Manchester United'ın sözleşmesinin son yılına gireceği için satmak istediği yıldız oyuncu Fred için Galatasaray'ın yaptığı teklife cevap geldi. Manchester United, Fred için Galatasaray'dan gelen teklifi geri çevirdi. İngiliz ekibinin teklifi reddetmesinin nedeni ise sarı-kırmızılıların önerdiği rakamın yetersiz olması.

Galatasaray transfer listesinde kimler var?

Orta sahaya mutlaka iki ya da üç oyuncu takviyesi yapacak olan Galatasaray'da Paredes işi sessiz ve derinden sürüyor. Fenerbahçe'nin bu transfer için devrede olduğu söylense de Sarı-Kırmızılı takım bu transferde Icardi'yi devreye soktu. Oyuncunun önceliği Avrupa ancak şu ana kadar en iyi teklifi Galatasaray'dan aldı. Icardi'nin transferinin resmileşmesinin ardından Paredes'in de Sarı-Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor. Bu transferin de 10 gün içinde noktalanması bekleniyor.

 

Kerem Demirbay gündemde

Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay için de girişimler sürüyor. Galatasaray 30 yaşındaki Kerem Demirbay için kulübü ve kendisiyle görüşmeleri sürdürüyor. Kerem Demirbay ile anlaşan Galatasaray Bayer Leverkusen'le bonservis pazarlığı yapıyor.

 

İşte Liste

Fred

Paredes

Icardi

Rashica

Marcel Sabitzer

Günay Güvenç

Wilfried Zaha 

Talisca

Kerem Demirbay

Ryan Gravenberch

Emre Can

Suat Serdar

Maik Nawrocki

Noussair Mazraoui

Ianis Hagi

Daichi Kamada