GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn analizi! Kimdir?

Süper Lig devi Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn merak konusu olmaya başlandı. Kimdir, kaç yaşında ve analizi gibi aranan detayları haberde.

NEOX MEDYA- ÖZEL ANALİZ

Sezon başından bu yana sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Bundesliga 2 takımlarından Hannover 96'ın genç oyuncusu Derrick Köhn'ü transfer ediyor. Kimdir bu Köhn? İşte güçlü yönleri…

İYİ ŞUT ÇEKER

Derrick Köhn, çektiği sert şutlarla dikkatleri üzerine çeken bir yetenek. Sol taraftan getirdiği toplarda çizgiye indikten sonra sert şutlar çekerek pozisyonu olumlu sonuçlandırabiliyor.

ORTALARI İYİ

Köhn, ceza alanı içine iyi orta açabilen bir oyuncu. Açtığı ortalarla ceza alanı içinde bulunan hücum oyuncusunu beslemesini iyi biliyor. İsabetli orta sayısı fazla olan genç oyuncu havadan ve yerden içeriye tam nokta atışı yapmayı biliyor.

Bayern Münih'te yetişti

Galatasaray'ın yeni sol beki Derrick Köhn, Bayern Münih altyapısında yetişti. Hamburg altyapı kategorilerinde uzun süre forma şansları bulan genç oyuncu daha sonra Bayern Münih altyapısına transfer olmuş oradan da Hollanda yolunu tutmuştu.

Ceza alanı içine girer

Köhn ceza alanı içine girmeyi çok seviyor. Oyun alanını sık sık daraltan genç oyuncu çizgiye inip içeriye çevirdiği toparla gol pozisyonları üretiyor.

Hırslı bir oyuncu

Hırslı yapısıyla ön plana çıkan Köhn, kaptırdığı topları kazanana kadar ya da olumsuz sonuçlandırana kadar rakibinin peşini bırakmıyor. Saha içinde hep kazanmaya odaklı bir hırslı var.

Rakip seçmez

Köhn, rakip kim olursa olsun en iyi oyununu vermeye çalışan bir oyuncu. Rakip seçmez, maç seçmez ve skordan bağımsız oyundan düşmeyen bir oyuncu.

Savunması eksik

Köhn, savunma olarak eksik bir oyuncu. Genelde hücumu sever ve hücumda oldukça katkı veren genç oyuncu savunma da neredeyse hiç yok denilecek kadar eksik. Genç yaşında olduğundan dolayı bu eksikliğini tamamlayabilir.